Vier generaties ervaring in uitvaartzorg - Goeman

Uitvaartzorg Goeman

Vier generaties ervaring in uitvaartzorg

Charles Goeman richtte in 1943 Uitvaartzorg Goeman op te Sint-Jans-Molenbeek. Hij stierf echter vroegtijdig waarop zijn zoon Etienne de fakkel overnam.

In 1989 versterkte Etienne’s dochter Sandra Goeman de uitvaartonderneming die de zaak in 2008 overneemt van haar vader.

In 2010 opent Uitvaartzorg Goeman een tweede uitvaartvestiging in Ternat.

En zoals dat gaat met familieonderemingen, l'histoire se répète. In 2020 komt ook Sandra’s zoon, Matthias Compernol, in de zaak. Tegelijk verhuist Uitvaartzorg Goeman van Sint-Jans-Molenbeek naar Galmaarden waar ze de vestiging van Uitvaartzorg Van Den Driessche overnemen.

Persoonlijke zorg en raadgeven in tijden van verlies is waardevoller dan ooit

Matthias startte al op zeer jonge leeftijd in de uitvaart. Elke schoolvakantie liep hij vakantiejob bij een begrafenisondernemer. Ondertussen is ook Matthias, net zoals zijn moeder Sandra, gediplomeerd uitvaartondernemer.

Het duo is dus al de derde en vierde generatie die het familiebedrijf ter harte nemen. Samen met hun team ondersteunen ze met de beste zorgen de familie in de periode tussen het overlijden van hun dierbare en het laatste afscheid.

Samen regelen ze niet alleen de praktische kant van de uitvaart, maar maken ze vooral veel tijd om te luisteren. Persoonlijke zorg en raadgeven in tijden van verlies is waardevoller dan ooit.

Uitvaartcentrum

We staan dag en nacht voor je klaar.

Het funerarium te Galmaarden is voorzien van een ruime aula waar 100 mensen zittend kunnen plaatsnemen en 20 mensen staand de uitvaart kunnen bijwonen.

Naargelang de geloofsovertuiging en wensen van de familie kunnen er diverse plechtigheden verzorgd worden.